Ανασυγκρότηση της χώρας


Ανασυγκρότηση και Εκλογές

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Όπως θα προσέξατε από τα έγγραφα που επιδόθηκαν στην Δημόσια Διοίκηση και ιδιαίτερα αυτό στις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας, τους καλούμε και συγκεκριμένα τον Στρατό Ξηράς να αναλάβει την Ανασυγκρότηση της χώρας μας με τους όρους του κατασχετηρίου εγγράφου και του Α’ προσαρτήματος αυτού.
Διευκρινίζουμε ότι η ανασυγκρότηση της χώρας δεν εξαρτάται από τον Στρατό που ούτως η άλλως θα έχει συντονιστικό ρόλο αλλά από τον κάθε Έλληνα που φέρει την εξ αίματος Ελληνική Ιθαγένεια.
Η Ανασυγκρότηση της χώρας θα ξεκινήσει οργανωτικά από τις περιφέρειες και θα επεκταθεί στην συνέχεια σε Νομούς, Δήμους και Κοινότητες. Σύντομα θα έρθει ο έλεγχος των κοινωφελών υπηρεσιών στους Έλληνες ήτοι: Ηλεκτρική Ενέργεια, Ύδρευση, Καύσιμα, Συγκοινωνίες κλπ. οι οποίες θα παρέχονται δωρεάν σε όλους τους Έλληνες.
Επίσης στην μεταβατική περίοδο που θα υπάρξει, ανά Δήμο, Νομό ή Περιφέρεια, εκμεταλλεύσιμα ακίνητα ή εταιρείες που επιφέρουν κέρδη θα μοιράζονται στους κατά τόπους Έλληνες (ενοίκια, διόδια, συγκοινωνίες, μουσεία, αξιοθέατα, αεροδρόμια, λιμάνια, κλπ ).
Τώρα αν βλέπεις κάποια δυσκολία στην εφαρμογή των ανωτέρω, είναι γιατί ΕΣΥ δεν μπόρεσες και δεν μπορείς να αποδεχθείς την μια και μοναδική πραγματικότητα, η οποία είναι ότι η ΕΛΛΑΔΑ ανήκει αποκλειστικά σε σένα και σε κανέναν άλλον και σαν ιδιοκτήτης οφείλεις να βάλεις όσους ασχολούνται με την περιουσία σου στην θέση τους. Όλα τα χρονιά της ζωής σου το μόνο που σου πρόσφεραν ήταν να σου κλέβουν την περιουσία και τον χρόνο σου, να σε έχουν να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και συνεχώς να σε φοβίζουν, προσφέροντας σου μια ζωή γεμάτη άγχος και ένταση .
Πολλά θα αλλάξουν το επόμενο διάστημα και θα αλλάξουν μόνο για αυτούς που σηκώνονται όρθιοι και αντιμετωπίζουν τους πάντες σαν Ίσος προς Ίσο.
Αν θέλεις να συμμετέχεις στην ανασυγκρότηση της πατρίδας σου δήλωσε την συμμετοχή σου «ΕΔΩ»
Θυμηθείτε τα έγγραφα μένουν.
Τα συμβόλαια ιδιοκτησίας της ΕΛΛΑΔΑΣ τα έχουν οι Έλληνες και θα παραμείνουν σε αυτούς για πάντα.